Om FLB

FLB Logistik AB är ett privatägt företag som arbetar utifrån ditt företags behov och vårt mål är att fungera som en positiv och utvecklande länk i er verksamhet.

FLB Logistik AB startade sin verksamhet 1987 i Gävle. Våra kunder är alltifrån stora, internationella företag till små och lokala företag, hos FLB Logistik är alla välkomna.

Inom FLB pratar vi ofta om att vi kan erbjuda "både och"; vi har flexibiliteten att kunna skräddarsy lösningar efter hur ditt företags behov ser ut - oavsett om ni söker helhetslösningar eller mer skalade tjänster. Genom att ni får tillgång till våra skalfördelar kan ni bli mer kostnadseffektiva och koncentrera er på er kärnverksamhet. Möjligheterna är många och flexibiliteten stor.

Läs gärna mer under Tjänster/lösningar.

Så arbetar vi

Våra medarbetare är nyckeln till vår goda service. Begrepp som ansvar och respekt är grundläggande.

Som företag är det viktigt för oss att ta ansvar både inom den egna organisationen och i vårt miljö- och samhällsengagemang.

Internt arbetar vi med att skapa och underhålla strukturer som ger medarbetarna möjlighet att känna eget ansvar och att vara delaktiga i verksamheten. Det säkrar att våra kunder får bästa möjliga service samtidigt som det skapar en trygg grund och utvecklande arbetsmiljö för våra medarbetare.

Externt arbetar vi genom att bidra där vi kan. En del i vårt arbete är att ständigt försöka bli mer resurseffektiva och minska belastningen på miljön.